Sidor

tisdag 15 september 2009

Damer vi minns: Sandra Scream


Vet inte om jag någonsin såg något med fröken Sandra men namnet var lätt att lägga på minnet. Inte för långt, ingen krånglig stavning och både för och efternamn börjar på samma bokstav. Ett perfekt alias i nakenbranschen.

Sandra eller Zorena Gordon som hennes riktiga namn lydde (innan hon gifte sig eller bytte till Dombrowski i efternamn), föddes 1 oktober 1966 i Pacific Grove. Hon växte upp som ett av Jehovas många vittnen men religionen slutade vara attraktiv så hon bestämde sig för att göra helt om. Vad är mer rätt än att börja strippa i det läget, kan man ju fråga sig. Det gjorde Sandra och kom fram till att få smaka farbrors banan var snäppet värre.

1990 äntrade hon porrbranschen, vid tjugotre års ålder och stannade i knappt två år. Under tiden hann hon med att göra 48 filmer, de flesta scener var med hennes man Woody Long. De skiljdes dock strax innan hon avslutade sin karriär.

Sandra är nu för tiden en stolt mor, jobbar som spirit healer (snackar med djur, spår stenar m.m) och hon har även skrivit en bok om sitt hårda svenne liv.

4 kommentarer:

  1. Vem fan är det? ser ju ut som hon ramlat ner från fulträdet och slagit i varenda gren... för att sedan landa i ful-pölen.

    SvaraRadera
  2. Hon kan ha funnits med i nån av de första Gigant-rullarna. Kanske...

    SvaraRadera
  3. En av de snyggaste damer som knullat på film...

    SvaraRadera
  4. Absolut en av de snyggaste!

    SvaraRadera